Samsung Service2019-02-15T03:02:04+00:00

Samsung service – vi återställer din Galaxy till nyskick

Samsung är störst i branschen – det finns ingen mobiltillverkare i världen som säljer lika många smartphones som den sydkoreanska teknikjätten. Deras androidtelefoner är populära av en anledning: de ligger ofta i framkant för den teknologiska utvecklingen, de har en stilren design och håller generellt sett hög kvalitet. Något som kan förklara varför Samsungkunder hör till de nöjdaste på mobilmarknaden. Men att Samsungs telefoner håller hög kvalitet betyder såklart inte att de är oförstörbara. Hos oss på Mobilplaneten erbjuder vi Samsung service till din Galaxy – snabbt och säkert.

Vi erbjuder Samsung service till alla modeller ur Galaxy-serien och löser lätt de flesta problem som kan uppstå med din telefon. Den vanligaste skadan på en Samsung Galaxy är, i likhet med andra smartphones, en sprucken skärm. Det kan räcka med en sekund av ouppmärksamhet så är olyckan framme och telefonen går i golvet. Ett annat vanligt problem är att telefonens batteri slutar fungera som det ska. Även om de senare Galaxy-modellerna har fått betydligt bättre batteritid har ett mobilbatteri bara en begränsad livslängd och bör bytas ut ungefär vartannat år. Dessa problem åtgärdar vi inom 30 minuter om du lämnar in din mobil för Samsung service i vår butik på Aschebergsgatan 24 i Göteborg.

Bara originaldelar i din Samsung Galaxy

För oss på Mobilplaneten är det viktigt att vår Samsung service håller den höga kvalitet som våra kunder, och den här typen av telefoner, förtjänar. Vi är måna om att, med hållbara och pålitliga reparationer, bygga upp ett långsiktigt förtroende. Därför använder vi oss endast av originaldelar för våra reparationer. Att använda en trasig Samsung Galaxy, eller en som lagats med hjälp av kopior, är att inte utnyttja telefonens fulla potential. För oss är målet alltid att din telefon, efter att vi lagat den, ska vara i samma skick som då den var fabriksny.

Galaxy Note 9

Galaxy Note 8

Galaxy S9

Galaxy S8 Plus

Galaxy S8

Galaxy S7 Edge

Galaxy S7

Galaxy S6 Edge Plus

Galaxy S6 Edge

Galaxy S6

Galaxy S5

Galaxy S5 Neo

Galaxy S5 Mini

Galaxy S5 Active

Galaxy Alpha

Galaxy A7

Galaxy A5

Galaxy A3

Galaxy S4

Galaxy S4 Mini

Galaxy S3

Galaxy S3 Mini

Galaxy S2

Galaxy Ace 4

Galaxy Note Edge

Galaxy Note 4

Galaxy Note 3

Galaxy Note 2

Galaxy Note

Galaxy Note 10.1