iPhone X Reparationer2019-02-15T03:10:44+00:00

Se priser nedan för din iPhone X reparation, tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar, vi reparerar de flesta iPhoneskador och problem.

RING OSS
BESÖK VERKSTAD/BUTIK
SKICKA MED POST

Här nedan är priser för iPhone X reparationer. Vi lagar nästan alla problem för iPhone X.

Reparation Pris inkl. moms
Byta Skärm / Glas (Original LCD) 4490:- kr
Glasbyte (Orginal LCD) 3990 kr
Byta skärm/glas (ersättnings) 3190 kr
Byta Baksida 1990 kr
Dataräddning 890 kr
Byta Batteri 990 kr
Byta Laddkontakt 1590 kr
Byta Mikrofon 1590 kr
Byta Strömknapp (Funktion) 1590 kr
Byta Kamera (Fram) 1490 kr
Byta Kamera (Bak) 1490 kr
Byta Kameralins 790 kr
Byta Volymknapp (Funktion) 1590 kr
Byta Vibratorknapp (Funktion) 1590 kr
Byta Högtalare (musik/Öron/samtal) 990 kr
Byta Vibrator 990 kr
Felsökning (0 kr vid utförd reparation) 0 kr
Reparera Fuktskada Tryck här
Avancerad Lödning Tryck här

Därför ska du byta skärm på iPhone X hos Mobilplaneten

Letar du efter ett ställe att byta skärm på iPhone X i Göteborg? Vi på Mobilplaneten kan hjälpa dig med skärmbyte – och mycket mer. Besök oss i vår butik på Aschebergsgatan 24 för snabba och kvalitativa mobilreparationer. I de flesta fall är din telefon lagad och klar inom 30 minuter.

Vanliga reparationer av iPhone X

Den olycka som drabbar flest iPhone-ägare är att telefonen går i golvet. Med en mobil som iPhone X, där den känsliga och högupplösta retinaskärmen utgör en viktig del, innebär det ofta sprickor som måste åtgärdas. Därför är det inte ovanligt att någon gång bli tvungen att byta skärm på sin iPhone X. En annan typisk form av slitage på iPhone X är glapp i kontakterna. Lyckligtvis är det enkelt att byta både laddkontakt och hörlursuttag. I många fall är inte det inte hårdvaran som är det värdefullaste i telefonen. Filerna kan ofta ha ett högt affektionsvärde för ägaren. När en telefon slutar fungera kan foton, meddelanden och minnen gå förlorade. Då kan vi på Mobilplaneten lyckligtvis genomföra en dataräddning, så att du får behålla viktig information. Ibland kan det till och med är svårt för ägaren att avgöra varför telefonen slutat fungera – men när du reparerar din telefon hos oss bjuder vi på felsökningen.

Bara originaldelar till iPhone X

När du väljer oss för att byta skärm på din iPhone X, eller utföra andra reparationer, kan du vara säker på att vi använder oss av originaldelar. Detta gör vi för att undvika att telefonen försämras – vilket ofta är fallet då kopior används för lagningen. Den som väljer en kopia när det är dags att byta skärm på iPhone X kan till exempel ofta märka hur färgerna förlorar sin lyster, hur ljusstyrkan sjunker och upplösningen blir sämre.

Original LCD

  • LCD = Original

  • Glas = ersättning

  • Touch = Original

Dessa skärmar har original LCD och allt är i originalkvalite.

Vi rekommenderar att ni alltid lagar skärmarna med denna kvalité om ni vill ha en hållbar reparation.

Ersättnings LCD

  • LCD = ersättning

  • Glas = ersättning

  • Touch = ersättning

Detta är en ersättnings variant där LCD ej är orginal. VI håller en hög standard på dessa skärmar så de ska ha en bra hållbarhet.

Dock kan bildkvaliten vara sämre och glaset inte lika starkt. Vi rekommenderar denna kvalité om ni ska byta glas på på äldre iPhone modeller.

Byta Skärm / Glas

Den här reparationen är det som gäller oavsett om det är glaset som är sönder, touchen som slutat fungera och/eller LCDn som gått sönder och du börjat få ränder eller svarta fläckar på skärmen. Detta då man byter ut skärmen komplett med glas, touch-panel och LCD.

Byta Batteri

Vi byter ut ditt batteri till ett nytt och färskt batteri så att du åter igen får uppleva de där extra timmarna utan laddare. Man säger att ett mobilbatteri klarar ca 2000 laddningar, vilket brukar motsvara en cirka-tid på 2 år. Batteriproblem kommer i olika former, men vanligast är att batteriet ”hoppar” i procent och slocknar trots att det finns en del batteri kvar.

Byta Laddkontakt
Vanligaste problemet på laddkontakten brukar vara slitage i stiften eller fukt som skadat den.