Byta Glas Laga iPhone 72019-02-16T17:35:30+00:00

Se priser nedan för din iPhone 7 reparation, tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar, vi reparerar de flesta iPhone-skador och problem.

RING OSS
BESÖK VERKSTAD/BUTIK
SKICKA MED POST

Här nedan är priser för iPhone 7 reparationer. Vi lagar nästan alla iPhone problem för iPhone 7.

Reparation Pris inkl. moms
Byta Skärm / Glas (Original LCD) 1390 kr
Byta skärm/glas (ersättnings) 890 kr
Byta Baksida 890 kr
Dataräddning 890 kr
Byta Batteri 590 kr
Byta Laddkontakt 890 kr
Byta Strömknapp (Funktion) 890 kr
Byta Kamera (Fram) 790 kr
Byta Kamera (Bak) 890 kr
Byta Kameralins 490 kr
Byta Volymknapp (Funktion) 890 kr
Byta Vibratorknapp (Funktion) 890 kr
Byta Högtalare (musik/Öron/samtal) 790 kr
Byta Vibrator 799 kr
Byta Mikrofon 799 kr
Felsökning (0 kr vid utförd reparation) 0 kr
Reparera Fuktskada Tryck här
Avancerad Lödning Tryck här

Lätt att byta skärm på iPhone 7 hos Mobilplaneten

Behöver du byta skärm på en iPhone 7 i Göteborg? Hos oss på Mobilplaneten kan du laga din iPhone snabbt och säkert. Om du lämnar in din telefon, för till exempel skärmbyte, i vår butik är den oftast lagad och klar inom 30 minuter.

Vanliga problem med iPhone 7

Den mycket rörelsekänsliga och tunna retinaskärmen som senare iPhones är utrustade med är högupplöst och teknologiskt avancerad, men tyvärr inte särskilt stöttålig. Den vanligast förekommande olyckan för smartphones är att de tappas i golvet. Därför är det inte särskilt konstigt att någon gång behöva byta skärm på iPhone 7. Ett annat problem som hör till de vanligaste är att kontakterna börjar glappa. Även detta kan vi åtgärda – genom att byta laddkontakt eller hörlursuttag. Eller är det batteriet som inte fungerar som det ska? Du vet väl att ett mobilbatteri har en begränsad livslängd och att det är rekommenderat att byta ut det cirka vartannat år. Många gånger är inte hårdvaran det värdefullaste i telefonen: med en dataräddning ser vi till att du får behålla minnen och viktig information. Alla skador är inte lika enkla att se som behovet av att byta skärm på iPhone 7. Du kanske inte ens vet vad som är fel på telefonen? Oroa dig inte – när vi utför en reparation på din iPhone 7 bjuder vi på felsökningen.

Laga din iPhone 7 med originaldelar

Vi använder oss bara av originaldelar för våra reparationer. Vi tycker det borde vara en självklarhet – men tyvärr är det många som inte inser att det är viktigt för att telefonen ska behålla sin ursprungliga kvalitet. Att byta skärm på iPhone 7, och ersätta med en kopia ger sämre upplösning och ljus- och färgstyrka. Varför komplettera telefonen med reservdelar som inte lever upp till samma standard som originalet? Vi på Mobilplaneten tycker inte att en telefon ska bli sämre av att den lagas. Vi har alltid som mål att din telefon, efter en lagning hos oss, ska vara i samma skick som då den var fabriksny.

Original LCD

  • LCD = Original

  • Glas = ersättning

  • Touch = Original

Dessa skärmar har original LCD och allt är i originalkvalite.

Vi rekommenderar att ni alltid lagar skärmarna med denna kvalité om ni vill ha en hållbar reparation.

Ersättnings LCD

  • LCD = ersättning

  • Glas = ersättning

  • Touch = ersättning

Detta är en ersättnings variant där LCD ej är orginal. VI håller en hög standard på dessa skärmar så de ska ha en bra hållbarhet.

Dock kan bildkvaliten vara sämre och glaset inte lika starkt. Vi rekommenderar denna kvalité om ni ska byta glas på på äldre iPhone modeller.

Byta Skärm / Glas

Den här reparationen är det som gäller oavsett om det är glaset som är sönder, touchen som slutat fungera och/eller LCDn som gått sönder och du börjat få ränder eller svarta fläckar på skärmen. Detta då man byter ut skärmen komplett med glas, touch-panel och LCD.

Byta Batteri

Vi byter ut ditt batteri till ett nytt och färskt batteri så att du åter igen får uppleva de där extra timmarna utan laddare. Man säger att ett mobilbatteri klarar ca 2000 laddningar, vilket brukar motsvara en cirka-tid på 2 år. Batteriproblem kommer i olika former, men vanligast är att batteriet ”hoppar” i procent och slocknar trots att det finns en del batteri kvar.

Byta Laddkontakt
Vanligaste problemet på laddkontakten brukar vara slitage i stiften eller fukt som skadat den.