Byta Glas iPhone 6 i Göteborg2019-02-16T17:32:49+00:00

Se priser nedan för din iPhone 6 reparation, tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar, vi reparerar de flesta iPhone-skador och problem.

RING OSS
BESÖK VERKSTAD/BUTIK
SKICKA MED POST

Här nedan är priser för iPhone 6 reparationer. Vi lagar nästan alla iPhone problem för iPhone 6. iPhone 6 finns i följande olika modellnummer: A1549, A1586, A1589

Reparation Pris inkl. moms
BYTA SKÄRM/GlAS (ERSÄTTNINGS LCD) 690 kr
Byta Skärm / Glas (Original LCD) 890 kr
Hemknapp 390 kr
Byta Baksida 990 kr
Byta Batteri 390 kr
Byta Laddkontakt 590 kr
Byta Strömknapp (Funktion) 590 kr
Byta Bakre Kameralins 390 kr
Byta Kamera (Fram) 590 kr
Byta Kamera (Bak) 590 kr
Byta Hörlursuttag 590 kr
Byta Volymknapp (Funktion) 590 kr
Byta Vibratorknapp (Funktion) 590 kr
Byta Högtalare (Öron/Samtal) 590 kr
Vibrator Motor 490 kr
Byta Mikrofon 590 kr
Dataräddning 890 kr
Felsökning 0 kr
Reparera Fuktskada Tryck här
Avancerad Lödning Tryck här
iPhone 6

Byta skärm iPhone 6 Göteborg

Byta glas iPhone 6

Byta skärm på iPhone 6 hos Mobilplaneten

Behöver du byta skärm på din iPhone 6? Vi på Mobilplaneten hjälper dig när olyckan är framme och telefonen går i golvet. Det vanligaste sättet att skada sin iPhone på är att tappa den mot en hård yta. Därför är det föga förvånande att den vanligaste skadan är en krossad skärm. Den tunna och högupplösta retinaskärmen är både en av iPhones största styrkor och dess svagaste punkter. Att gå runt med en iPhone som har en trasig skärm är att inte utnyttja telefonens fulla potential.

Originalskärm till iPhone 6

När du ska byta skärm på din iPhone 6 får du hos många reparatörer betala fullpris för skärmkopior, men på Mobilplaneten använder vi bara originalskärmar för våra reparationer. Detta är för att våra kunder alltid ska kunna räkna med ett kvalitativt resultat. Det är nämligen stor skillnad mellan skärmarna: kopior har mycket sämre upplösning, och ljus- och färgstyrka. För oss är det viktigt att din telefon ska innehålla lika bra delar som när den först lämnade fabriken. Att du lagar din iPhone ska självklart inte innebära att den försämras.

Ofta förväntas du som kund själv ha koll på om skärmen du köper är original eller kopia – och vilken skillnad det innebär. Men på Mobilplaneten är vi måna om att ha en ärlig och öppen dialog med våra kunder. Hos oss kan du vara säker på att du får vad du betalar för när du ska byta skärm på din iPhone 6 – både gällande service och kvalitet.

Att byta glas på iPhone 6 – snabbt och enkelt i Göteborg

Om du vill byta glas på din iPhone 6 kan du antingen skicka den till oss via post, eller besöka oss i vår butikslokal i Göteborg. Butiken ligger på lättåtkomliga Aschebergsgatan 24, och du tar dig enkelt hit med både bil och kollektivtrafiken. Ett sprucket glas går snabbt att byta ut och om du kommer till vår butik med din trasiga iPhone 6 kan du räkna med att få den lagad inom 30 minuter. Om du har några vidare frågor kan du ringa oss eller maila – vi svarar alltid inom 24 timmar.

Original LCD

  • LCD = Original

  • Glas = ersättning

  • Touch = Original

Dessa skärmar har original LCD och allt är i originalkvalite.

Vi rekommenderar att ni alltid lagar skärmarna med denna kvalité om ni vill ha en hållbar reparation.

Ersättnings LCD

  • LCD = ersättning

  • Glas = ersättning

  • Touch = ersättning

Detta är en ersättnings variant där LCD ej är orginal. VI håller en hög standard på dessa skärmar så de ska ha en bra hållbarhet.

Dock kan bildkvaliten vara sämre och glaset inte lika starkt. Vi rekommenderar denna kvalité om ni ska byta glas på på äldre iPhone modeller.