Vad är Originalservice?

Enligt svensk köplag för iPhones har du alltid 12 månader garanti på din enhet, dock när du reparerar din enhet hos en icke-certifierad reparatör hävs denna garanti. För att skydda och ge dig tryggheten mot detta har vi valt att erbjuda en tjänst där du behåller garantirättigheten genom att vi tar på oss ansvaret att åtgärda eventuella framtida fabrikats-garanti-fel utan extra kostnad för dig.

Detta gäller endast för den tiden som garantin är kvar för din enhet, vid garantiärenden kan du behöva visa upp giltigt köpkvitto för din enhet. Garantitiden gäller fr.o.m. köptillfället för enheten.

Dolda fel/skador och defekter som upptäcks inom 90 dagar efter att Mobilplaneten utfört reparation behandlas som defekter ej observerade vid det ursprungliga reparationstillfället. Vi förbehåller oss rätten att ta betalt för att korrigera dessa fel, eller att erbjuda en kredit på alla kostnader i samband med första reparation, om de totala reparationskostnaderna slutligen kommer att överstiga priset för en ny produkt. Kunden har rätt att välja att ha kredit för alla reparationer i samband med ett sådant ärende, om denne ej vill betala för ytterligare reparationer.

Denna tjänst gäller endast för produkter reparerade efter 16e mars 2016 med reparationsvalet Originalservice.

2016-03-16T09:24:25+00:00March 16th, 2016|