iPhone Reparation med RUT Avdrag2019-02-08T06:24:39+00:00

iPhone Reparation med RUT-avdrag

Sedan ett tag tillbaka har Skatteverket gett RUT-avdrag för IT-hjälp i hemmet, vilket även innefattar mobilreparationer. Enda kravet är att reparationen måste utföras i hemmet.

RUT-avdraget innebär en rabatt på 50% på arbetskostnaden.

I vanliga fall tar vi betalt för utkörning, men när man väljer mobilreparation med RUT-avdrag så bjuder vi på utkörningen.

Priset du betalar på plats för en reparation på plats med RUT-avdrag kan kosta ungefär lika mycket som en reparation i verkstan, dock aldrig mer än i verkstad. Varför det inte blir mycket billigare är för att vi måste ta betalt per påbörjad timme när vi gör reparationer på plats, detta då en tekniker endast kan göra en reparation åt gången medan teknikern i verkstaden istället kan göra flera reparationer på samma tid och därmed fördelas arbetskostnaden annorlunda.

Vilka reparationer som kan göras på plats är begränsade, men innefattar de flesta reparationer så som skärmbyte och batteribyte för de flesta modeller.

Om du har några frågor kring RUT-reparationer är du välkommen att höra av dig till oss och vill du boka så gör du det via vår hemsida.