iPhone 8 Reparationer 2018-08-07T06:36:44+00:00

Se priser nedan för din iPhone 8 reparation, tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor eller funderingar, vi reparerar de flesta iPhoneskador och problem.

RING OSS
BESÖK VERKSTAD/BUTIK
SKICKA MED POST

Här nedan är priser för iPhone 8 reparationer. Vi lagar nästan alla problem för iPhone 8.

Reparation Pris inkl. moms
Byta Skärm / Glas (Original Komplett) 3000 kr
Byta Skärm / Glas (Original LCD) 2500 kr
Byta Skärm / Glas (Ersättnings-LCD) 1290 kr
Byta Batteri – kr
Byta Laddkontakt 1000 kr
Byta Strömknapp (Funktion) – kr
Byta Kameraglas 900 kr
Byta Kamera (Fram) 1000 kr
Byta Kamera (Bak) 1200 kr
Byta Volymknapp (Funktion) – kr
Byta Vibratorknapp (Funktion) – kr
Byta Högtalare (Musik) – kr
Byta Högtalare (Öron/Samtal) 900 kr
Byta Vibrator 900 kr
Byta Mikrofon 1000 kr
Felsökning (0 kr vid utförd reparation) 250 kr
Reparera Fuktskada Tryck här
Avancerad Lödning Tryck här

Därför ska du byta skärm på iPhone 8 hos Mobilplaneten

Letar du efter ett ställe att byta skärm på iPhone 8 i Göteborg? Vi på Mobilplaneten kan hjälpa dig med skärmbyte – och mycket mer. Besök oss i vår butik på Aschebergsgatan 24 för snabba och kvalitativa mobilreparationer. I de flesta fall är din telefon lagad och klar inom 30 minuter.

Vanliga reparationer av iPhone 8

Den olycka som drabbar flest iPhone-ägare är att telefonen går i golvet. Med en mobil som iPhone 8, där den känsliga och högupplösta retinaskärmen utgör en viktig del, innebär det ofta sprickor som måste åtgärdas. Därför är det inte ovanligt att någon gång bli tvungen att byta skärm på sin iPhone 8. En annan typisk form av slitage på iPhone 8 är glapp i kontakterna. Lyckligtvis är det enkelt att byta både laddkontakt och hörlursuttag. I många fall är inte det inte hårdvaran som är det värdefullaste i telefonen. Filerna kan ofta ha ett högt affektionsvärde för ägaren. När en telefon slutar fungera kan foton, meddelanden och minnen gå förlorade. Då kan vi på Mobilplaneten lyckligtvis genomföra en dataräddning, så att du får behålla viktig information. Ibland kan det till och med är svårt för ägaren att avgöra varför telefonen slutat fungera – men när du reparerar din telefon hos oss bjuder vi på felsökningen.

Bara originaldelar till iPhone 8

När du väljer oss för att byta skärm på din iPhone 8, eller utföra andra reparationer, kan du vara säker på att vi använder oss av originaldelar. Detta gör vi för att undvika att telefonen försämras – vilket ofta är fallet då kopior används för lagningen. Den som väljer en kopia när det är dags att byta skärm på iPhone 8 kan till exempel ofta märka hur färgerna förlorar sin lyster, hur ljusstyrkan sjunker och upplösningen blir sämre.

Original

  • LCD = Original

  • Glas = Original

  • Touch = Original

Den här kvaliteten innebär att det är samma höga standard som tillverkaren själv använder. Vi är dock inte auktoriserade, så eventuell garanti hävs vid reparation hos oss.

Kopia

  • LCD = Kopia

  • Glas = Kopia

  • Touch = Kopia

Detta är en kopia, men vi använder marknadens bästa kopior.

Reserverar oss för att bildkvaliteten kan vara sämre, glaset kan spricka lättare, touchen kan upplevas annorlunda.

Byta Skärm / Glas

Den här reparationen är det som gäller oavsett om det är glaset som är sönder, touchen som slutat fungera och/eller LCDn som gått sönder och du börjat få ränder eller svarta fläckar på skärmen. Detta då man byter ut skärmen komplett med glas, touch-panel och LCD.

Byta Batteri

Vi byter ut ditt batteri till ett nytt och färskt batteri så att du åter igen får uppleva de där extra timmarna utan laddare. Man säger att ett mobilbatteri klarar ca 2000 laddningar, vilket brukar motsvara en cirka-tid på 2 år. Batteriproblem kommer i olika former, men vanligast är att batteriet ”hoppar” i procent och slocknar trots att det finns en del batteri kvar.

Byta Laddkontakt
Vanligaste problemet på laddkontakten brukar vara slitage i stiften eller fukt som skadat den.